Druga šansa

819

sansaVjenčali se 48 godina nakon rastave. Između Ollija (76) i Wills (79) opet se probudila strast. Dvoje zaljubljenih do oltara je koračalo uz hit Barry Whitea ‘My first, my last, my everything’.

Nakon što su se prije 58 godina prvi puta vjenčali pa se deset godina kasnije razveli Ollie Ingram i Wills Holmes iz Drayton Bassett opet su jedno drugom izgovorili sudbonosno ‘da’. Jedina je razlika što je njemu sada 79, a njoj 76 godina. Ponovno su se sreli na obiteljskoj zabavi prije 18 mjeseci gdje su se iznova rasplamsale stare strasti. Ovoga puta nisu dugo čekali. Odmah su se vjenčali te su koristili isto prstenje kao i kad su imali 17 godina.

Dvoje zaljubljenih do oltara je koračalo uz hit Barry Whitea ‘My first, my last, my everything’. Nakon toga njihovih 100 prijatelja zabavljalo se do jutra uz bend, hranu i piće. Oboje su se nakon razvoda ponovno vjenčali, ali su prije ponovnog susreta ostali udovci.

‘Prvi put smo se vjenčali premladi. Iako smo dobili dvoje prekrasne djece ipak nismo uspjeli ostati zajedno. Sreli smo se prošli Božić na zabavi. Ona je prespavala u mojoj sobi, poljubili smo se i tako je sve počelo ispočetka. Odamh sam je zaprosio i vjenčali smo se’, ispričao je Wills.

‘Ovoga puta ćemo uspjeti. Mislim da smo oboje patili jer nismo uspjeli prvi put, ali mislim da je za sve bila kriva mladost i nerazumijevanje’, rekla je Ollie i dodala kako nikad nije niti pomislila da bi mogli ponovno biti zajedno.

‘Kad smo ponovno krenuli bilo je toliko zabavno. Lijepo nam je kad smo zajedno, a naš je odnos sad pun smijeha i radosti. Mislim da je ovoga puta to zauvijek’, kazala je zaljubljena Ollie. piše