Policija traži pomoć…

705

BANKAUPolicija traži pomoć u rješavanju slučaja. Kamera ulovila prevaranticu! Prepoznajete li ovu ženu? Žena ima oko 35 godina, bila je u zelenoj majici i crnim hlačama, a imala je i dioptrijske naočale.

Zagrebačka policija objavila je fotografije koje su zabilježile nadzorne kamere, a prikazuju žensku osobu koju se sumnjiči za prevaru. Nepoznata žena s fotografija u srpnju ove godine u Maksimirskoj je ulici u Privrednoj banci Zagreb nasamarila 90-godišnjakinju, izvijestili su iz policije ne navodeći na koji se način prevara odigrala. I žrtva se vidi na snimkama, ali zbog zaštite identiteta, lice joj je zaštićeno.

Policija moli građane, ako imaju korisne informacije o nepoznatoj osobi s fotografija, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr. 

Ženska osoba stara je oko 35 godina, visoka otprilike 165 cm, srednje tjelesne građe, crne kose dužine do brade koju češlja na razdjeljak, nosi dioptrijske naočale, odjevena je u svijetlozelenu majicu kratkih rukava i crne hlače te svijetle cipele, a pritom nosi svijetlu, vjerojatno krem ili bijelu torbu s crnim remenom. piše