U Galovcu

766

nasaoMajku smrskane glave našao u kući. Milka Tokić živjela je sama sa sinom Nediljkom. – Nitko ništa nije otuđio. Uvijek bi me dočekala sa skuhanim jelom – rekao je Nediljko.

Milku Tokić (85) smrskane glave pronašao je sin Nediljko u nedjelju navečer u njihovoj kući u Galovcu pokraj Zadra. Ženino je tijelo ležalo u hodniku trošne prizemnice u kojoj je živjela sa sinom. Istražitelji nisu pronašli oružje kojim je starica ubijena, a u vrijeme našeg dolaska u Galovac u kući su još bili tragovi krvi. Dojavu o ubojstvu Milke Tokić policija je primila u nedjelju oko 22 sata. Jučer su još tragali za ubojicom i istraživali okolnosti pod kojima je žena ubijena.

U vrijeme zločina u Galovcu je bjesnilo nevrijeme i nitko ništa nije čuo. U ponedjeljak oko 11 sati u Galovac su stigla tri vozila interventne policije u potrazi za ubojicom 85-godišnje Milke Tokić. Policija je pretraživala teren. Ispred kuće razgovarali smo s Nediljkom Tokićem. – Ležala je u hodniku smrskane glave. Još je hodnik pun krvi. Ne znam tko je to mogao napraviti jer ni s kim nismo bili u svađi. Nitko ništa nije otuđio. Živjeli smo sami. Uvijek bi me dočekala sa skuhanim jelom – rekao nam je Nediljko Tokić, galovački komunalni redar. On je prije nego što je pronašao mrtvu majku bio, kako nam je rekao, s društvom na boćalištu. Susjedi nisu ništa čuli. – Bilo je nevrijeme, padala je kiša i grmjelo je. Ništa nisam čula – rekla nam je prva susjeda. piše