Sotona u staračkom domu

853

glupaSlikala se kraj mrtvih umirovljenika: ‘Idu u pakao gdje i pripadaju’. Sotonističku medicinsku sestru zaposlenu u staračkom domu koja se slikala kraj mrtvih ili umirućih umirovljenika, a zatim fotografije objavljivala na Facebooku, švicarski sud je novčano kaznio s 1000 eura.

Blaze Binder (37) podrijetlom s Filipina slike je objavljivala pod imenom Ghostinthedark Satania Blaze, a njezinih 2000 prijatelja na Facebooku zatim je pogađalo jesu li starci na slikama mrtvi ili živi. Uz to, ispod fotografija je objavljivala poruke poput “kradljivica duša” ili “pozdrav Sotoni”.

glupa2

Binder, inače udana za Švicarca, radi u staračkom domu u gradu Mogelsbergu gdje su fotografije i nastale. Ispod jedne fotografije je napisala: “Poslat ću ih u pakao gdje neki i pripadaju, dok će ostatak ići u kompost – hehehe”. Na jedan osuđujući komentar čak je napisala da “na svoj Facebook može staviti što god želi”, te da ljudi kojima se to ne sviđa “mogu umrijeti”. Švicarska udruga medicinskih sestara zgrožena je postupanjem svoje članice. Sud u St. Gallenu osudio ju je zbog “remećenja mira mrtvih”. Uz globu od 1000 eura, dobila je uvjetnu kaznu u vrijednosti plaće za 120 radnih dana ukoliko ponovi isto zlodjelo. piše