Šezdesete su nove četrdesete

726

oprahOprah Winfrey: Najbolji dio starenja je sloboda. Iako se većinom odlučuje za uobičajene naslovnice, ovoga puta Oprah Winfrey (60) za svoj O magazine pozirala je u sasvim drugačijem izdanju. Tema broja Kako voljeti sebe u koži u kojoj se nalazimo, posvećena je ljepoti, eleganciji i nevjerojatnim sposobnostima ljudskoga tijela. Da i sama Oprah tako misli, pokazala je prepoznatljivom zavodničkom pozom, kojom je jasno dala do znanja kako se osjeća i kako senzualnost i ljepota mogu izgledati sa šezdeset godina.

Odjevena u ljubičastu večernju, Carms Couture Designs, haljinu koja je laskala njenim oblinama i  cipelama iz najnovije kolekcije Sarah Jessice Parker cijeli izgled upotpunila je bujnim kovrčama.

– Brojevi mi ništa ne znači, ali ako možemo reći da su šezdesete nove četrdesete, odlično – rekla je Oprah te dodala kako možemo imati godina koliko želimo i tako izgledati zahvaljujući boji za kosu.– Boja za kosu je za žene najveći izum svih vremena – izjavila je slavna voditeljica.Kada govorimo o tijelu i promjenama kroz godine, Oprah smatra kako je najbolji dio starenja – sloboda. Sloboda da činimo što god nas je volja, a nema ništa bolje od toga.– Najteži dio starenja je vidjeti i prepoznati vrijeme koje je uzalud potrošeno te stvari i probleme o kojima smo brinuli bez razloga – rekla je poznata humanitarka. piše