Posljednji pozdrav

832

pasDirljiva scena. Čopor pasa lutalica došao na pogreb žene koja ih je godinama hranila. Pogreb žene u Meksiku završio je neočekivano nakon što se u mrtvačnici pojavio pozamašan broj pasa lutalica kako bi joj odali počast.

Naime, ljubiteljica životinja Margarita Suarez iz meksičke savezne države Yucatán koja je preminula ranije ovog mjeseca nakon borbe s teškom bolesti, svakoga jutra hranila je ptice, pse lutalice i mačke koje bi došle na njezin prag.pasi2

Kad je išla van, obavezno bi sa sobom nosila vrećicu s hranom, kako bi mogla nahraniti gladne životinje koje bi srela putem, piše Misiones Online. Njezina obitelj ostala je u šoku kad su se svi ti psi odjednom pojavili na sprovodu, a i radnici su kazali kako te pse nikad prije nisu vidjeli.

Kad su shvatili da su životinje došle posljednji put pozdraviti Margaritu, osoblje im je dopustilo da dođu do njezinog lijesa, a oni su spokojno legli oko njega. Otišli su tijekom priprema za kremiranje.

– Ovo je bilo prekrasno – rekla je Margaritina kći Patricia Urrutia, koja vjeruje da su se životinje željele oprostiti od osobe koja je bila tako dobra prema njima. piše