Leš u fast foodu

685

fastfoodMrtva satima sjedila za stolom u McDonald’su Ljudi su se cijelu noć gostili hamburgerima pored beživotnog tijela, nitko nije ni trepnuo. Policija u Hong Kongu pronašla je mrtvu beskućnicu koja je u restoranu McDonald’sa satima sjedila mrtva za stolom, a da nitko to nije primjetio. Ono što najviše zapanjuje je činjenica da je nesretna žena ušla u restoran 24 sata prije nego što je došla policija i proglasila je mrtvom.

Policija je rekla da je žena stara između 50 i 60 godina i da je njezin primjer najbolji pokazatelj koliko beskućnika prenoćište traži u restoranima koji rade cijelu noć.

– Dobili smo dojavu u subotu ujutro od jedne djevojke koja je otišla tamo na doručak. U McDonald’su smo zatekli mrtvu ženu… – kažu u policiji.

Lokalni mediji pišu da je žena pronađena naslonjena na stol 24 sata nakon ulaska u restoran koji se nalazi u radničkoj četvrti Ping Shek. Čak sedam sati nije se micala dok netko nije primijetio da nešto nije u redu…Inače, žena je taj restoran često koristila kao prenoćište.

– Svi su dobrodošli u naš restoran. Imamo jako brz servis, a s obzirom da mušterijama želimo osigurati ugodan objed, savjetujemo naše zaposlenike da ne dosađuju ljudima – objasnila je direktorica McDonald’sa Hong Kong Wendy Lam. piše