U čemu je trik?

699

881

Bakica postala internetski hit. Ima 88 godina i preko dva milijuna pratitelja na Instagramu. Kim i Beyonce mogu se sakriti, prava zvijezda je – Baddie Winkle. Nadimak je to 88-godišnje bakice na Instagramu koja je svijet osvojila svojom vitalnošću i šašavim karakterom, a ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, energije ima puno više i od onih koji su upola mlađi od nje.

Strani mediji o njoj su se sad raspisali jer se toliko proslavila da je prošetala i crvenim tepihom nedjeljne dodjele MTV VMA nagrada. Za tu prigodu odjenula je kombinezon boje kože posut šljokicama po uzoru na brojne svjetske zvijezde.

U opisu na Instagram profilu napisala je da – krade vaše muškarce još od 1928. godine -, a iako je njezin modni odabir često upitan, simpatičnim stavom na Instagramu je prikupila više od 2,1 milijun pratitelja. Putem društvene mreže proslavila se čak toliko da je u Americi rado pozivaju na razna društvena događanja, kao i na gostovanja u emisijama. Baddie je tako pokazala da godine nisu prepreka da bi radili ono što volite. piše i foto: