Sveučilište za 3. dob – najava predavanja

695

Uspješno je započeo ciklus kratkih besplatnih predavanja srijedom, kojeg Sveučilište u Rijeci, u suradnji s Gradom Rijekom i Gradom Opatijom, provodi u sklopu projekta Sveučilište za 3. dob.

Sljedeće besplatno predavanje na rasporedu je u srijedu, 8. veljače, u 17 sati na Filozofskom fakultetu (1. kat, prostorija 138), a gostujući predavač specijalist je urologijedoc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med.

Više o predavanju:

Urološki problemi – prevencija i liječenje

doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med.

Tegobe s mokrenjem značajno utječu na kvalitetu života u svakodnevnici, neovisno o spolu. Obzirom na mnogobrojne čimbenike koji uzrokuju smetnje poželjno je upoznati se s preventivnim mjerama, kao i osnovnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima. Na taj način tegobe možemo ublažiti ili odgoditi.

Podsjećamo,

zainteresirane građanke i građani PGŽ-a, stariji od 55 godina, slobodno mogu pohađati ciklus kratkih predavanja srijedom, a na mrežnim stranicama Sveučilišta za 3. dob moguće je preuzeti raspored kao i najavu glavnog proljetnog ciklusa predavanja i radionica za koje će upisi uslijediti na proljeće.