Obitelj je ogorčena

758

nije nazvao lozarPješak na kojeg je Saša Lozar naletio autom podlegao ozljedama: ‘Nije nas se udostojio ni nazvati’.

86-godišnji Nikola Marinković na kojeg je nedavno svojim Mercedesom naletio Saša Lozar, preminuo je prije tjedan dana u bolnici.

Njegova kći Sanja Županić shrvana je kazala kako je Lozar uopće nije kontaktirao.

Pjevač i radijski voditelj Saša Lozar naletio je automobilom 18. veljače na Selskoj cesti u Zagrebu na Nikolu Marinkovića (86) dok je prelazio cestu gdje nema zebre i semafora.

U nesreći zadobio brojne ozljede

Starac je u nesreći slomio obje lopatice, četiri rebra, obje noge i zdjelicu, a zadobio je i nagnječenje mozga. Unatoč trudu liječnika Marinković je zbog teških ozljeda ipak preminuo.

‘Shrvana sam i teško mi je. Istodobno sam razočarana, jer otkad je Saša Lozar naletio automobilom na mojeg oca, nije nas se udostojio nazvati i pokazati suosjećanje. Vidjet ćemo što ćemo dalje poduzeti’, rekla je 53-godišnja Sanja Županić za 24sata.

Ona je i nakon nesreće kazala kako bi voljela da joj se Lozar javi te da joj ispriča kako se sve dogodilo.

‘Moj tata nije mogao pretrčavati cestu’

‘Pročitala sam da mi je tata pretrčavao cestu i to je smiješno. Moj tata se vrlo teško kreće uz pomoć štapa i ne može pretrčati niti metar. Zbog toga bih voljela da mi se Saša javi i ispriča mi kako se sve dogodilo. Otac mi je u teškom stanju i možda više neću imati priliku razgovarati s njim’, rekla je tada kćer stradalog. piše