Za lijepe nokte i protiv pjegica! Limun je čarobniji nego mislite

635

lijekoviti limunMnoge stvari koje već vjerojatno imate u svome kućanstvu, mogu vam pomoći kod svakodnevnih malih problema. S limunom u kombinaciji s još nekim namirnicama možete učiniti čuda: riješiti se kamenca, ali i pjegica.

Limun je jedna od najkorisnijih namirnica na našem planetu. Štiti i od tolikog broja bolesti, da ga s pravom možemo nazvati superhranom. S kombinacijom limuna i sode bikarbone uništit ćete i najtvrdokorniji kamenac, ali i riješiti se pjegica i bora na licu. Uzmite komadić limuna i samo nježno trljajte o lice.

 

 

Također će održati i vaše rublje i odjeću održati bjelima, a vaše nokte snažnima i zdravima. Za probavu ga pijte svako jutro na prazan želudac s medom u toploj vodi, a protiv smrada u cipelama borit se možete koricom od limuna. Stavite ju u cipele i ostavite preko noći.

Zanimljivo je i kako ako redovito konzumirate limun, možete spriječiti bolesti poput laringitisa, bronhitisa, gripe, prehlade, artritisa, visokog krvnog tlaka, bakterijskih infekcija, bubrežnih i žučnih kamenaca, a prema najnovijim istraživanjima i raka!

Zapravo, zašto ne biste sada uzeli čašu vode, istisnuli u nju pola limuna i odmah to popili? piše