Druženje u prirodi

766

teambulding jarunTeam building aktivnosti na Jarunu, Rekreacijsko–sportski centar Jarun uz već postojeće sportsko rekreacijske sadržaje i ugostiteljsku ponudu uvodi i mogućnost  organiziranja team building aktivnosti na otvorenom koje nudi svojim korporativnim partnerima i svim zainteresiranim tvrtkama.

Na terenima i objektima RSC Jarun moguće je unajmiti prostor za razne sportske aktivnosti (košarka, nogomet, odbojka na pijesku, badminton itd.) ali jednako tako i za organizaciju različitih evenata od vjenčanja preko koncerata do edukativnih i humanitarnih događanja. Upravo stoga su djelatnici ustanove Upravljanje sportskim objektima osmislili programe za team building koje tvrtkama i njihovim zaposlenicima nude različite pakete zabavnih aktivnosti. Pored sportskih igara i natjecanja u prirodi pod vodstvom stručnih kineziologa u ponudu je uključeno i neizostavno druženje uz ručak u prirodi.

Inovativne grupne aktivnosti osmišljene su tako da mentalno izazivaju svakog individualca u timu a pri tome istovremeno potiču tim na komunikaciju i timsko djelovanje. Na taj način u novim timovima se ubrzava proces upoznavanja i formiranja dinamike grupe dok postojeći timovi unapređuju svoju učinkovitost te razvijaju komunikacijske i upravljačke vještine. I što je najvažnije, za sve to nije potreban odlazak na udaljene lokacije već je moguće uživati u oazi prirode u srcu zagrebačke metropole.

Paketi po povoljnim cijenama uključuju najam lokacije, profesionalno vođene sportske aktivnosti među kojima i veslanje u posebnim i nadasve atraktivnim Dragon čamcima, korištenje sportskih terena i rekvizita, besplatan ulaz automobilima te piknik ručak. piše