More knjiga 2017

701

more knjigaTreću godinu za redom možete uroniti u More knjiga, jedinstvenu kulturnu manifestaciju koja park na Zrinjevcu u centru grada pretvara u plažu s ležaljkama.

Svi posjetitelji moći će besplatno pročitati neki od 200 naslova, svakog dana od 10 do 23 sata. Plaža knjiga otvara se danas, a traje sve do 9. srpnja. Plaža se prostire na više od 300 kvadrata i uređeno je u znaku džungle te simbolizira divljinu i slobodu u kojoj će se tijekom trajanja manifestacije moći u čitanju i svojoj mašti izgubiti svi posjetitelji.

Osim u zanimljivim naslovima, posjetitelji će moći uživati u ljetnom ambijentu plaže sa svim popratnim ljetnim sadržajima kao što su kokteli, pijesak i ležaljke.

Uz cjelodnevni program, Afterwork bookclub s posebnim popustima ili djela mladih umjetnika koji će u petak, svaki kroz svoj medij pokazati što za njih predstavlja čitanje, ovogodišnje More knjiga će biti prava kulturna poslastica. Posjetitelji će također imati priliku poslušati jungle jazz koncert uz Harry Gustavsson trio, uživati čak dva dana u ljetnom Somersby Sunset party-u, a za srijedu navečer sprema se i filmsko iznenađenje u suradnji s Motovun film festivalom. piše Admin