Neviđena nesreća: Djevojčica hrčka koji se danima nije micao odvela veterinaru, dijagnoza će vas zaprepastiti

629

hrcak magnetŽivot bi bio puno lakši i zanimljiviji kada bi ljubimci mogli govoriti. Ovako, moramo sami pokušavati pogoditi koji probleme muče naše dlakave prijatelje kada primjetimo da nešto nije u redu.

No nitko, pa čak ni stručnjak za glodavce, ne bi lako pogodio što nije u redu s hrčkom jedne zabrinute djevojčice kada ga je odnijela veterinaru, piše Mirror.

Danima nepomičan

Dijete je primjetilo kako se jadni hrčak nije pomaknuo iz ruba kaveza puna tri dana, kao ni da u međuvremenu nije ništa ni jeo ni pio.

Srećom, i dalje je bio živ.

Studentica veterine koja je prisustvovala pregledu hrčka poslala je poruke svojoj sestri Kat, koja je kasnije preko Twittera prenjela bizaran incident.

Djevojčicu su pitali da li se što dogodilo hrčku, a ona je odgovorila kako je nedavno pobjegao, ali da su ga pronašli ispod hladnjaka.

Odjednom zdrav!

Hrčka su zatim izvadili iz kaveza i stavili na stol za preglede na kojem se ponašao potpuno normalno. Hodao je okolo, jeo i pio kao da je sve u redu.

Zatim mu je veterinar provjerio usta.

A kad tamo – magnet za frižidere. U tobolcu u svome obrazu hrčak je čuvao magnet kojeg je najvjerojatnij pokupio ispod frižidera. Kada je stavljen natrag u kavez, magnet ga je ‘prolijepio’ za metalne rešetka i jadna se životinja tri dana nije mogla maknuti.

Olakšanje da je hrčak uspio preživjeti proširilo se internetom.

Slijedeći put kada primjetite da vam se ljubimac danima ne miče, ne pije ni ne jede, možda ima magnet u obrazu. A možda je i mrtav. piše