Kalinić sve dogovorio s talijanskim gigantom, ali…

670

nikola kalinic 61391339Kako prenose talijanski mediji, Nikola Kalinić dogovorio je sve uvjete s Milanom, ali Fiorentina nije zadovoljna s napretkom u pregovorima između klubova.

Prema ”Gazetti dello Sport”, Kalinić je dogovorio s Milanom četverogodišnji ugovor u vrijednosti od tri milijuna eura po sezoni, ali Milan još treba povećati svoju prvotnu ponudu od 25 milijuna eura. To je pet milijuna eura manje od Fiorentinine tražene cijene.

Gazzetta napominje kako se predstavnici klubova trebaju sastati u Milanu i da je Fiorentina pri kraju strpljenja, jer joj je potreban novac kako bi dovela napadača Geone Giovannija Simeonea.

Nadalje, Milanov prioritet ostaje Pierre-Emerick Aubameyang. Iako je Nikola Kalinić u ovom trenutku puno izglednija opcija. Međutim, kako je Milan ovo ljeto u samom vrhu po broju pojačanja za iduću sezonu, ne bi čudilo da krenu i po Aubameyanga.

S druge strane, Fiorentina svakako želi izbjeći situaciju u kojoj će Milan u zadnji čas sa smanjenom ponudom potpisati hrvatskog napadača. piše