Sumnjiva smrt u Puli

1036

Provalio preko balkona i ubio 78-godišnju ženu? Starija žena (78) koja je u subotu u večernjim satima pronađena mrtva u stanu u Puli umrla je nasilnom smrću, priopćila je PU istarska. Iako se isprva sumnjalo na prirodnu smrt, dežurni mrtvozornik i patolog su uočili ozljede glave koje upućuju na nasilnu smrt.

policijski_auto

Policija u stanu i na balkonu u prizemlju, u De Franceschijevoj ulici 62, još uvijek traži tragove eventualne provale. Prema neslužbenim informacijama, sumnjaju da je provalnik ušao preko ograde balkona a da ga je žena po povratku zatekla u kući, piše iPress.
Sve okolnosti događaja se još uvijek utvrđuju, rekli su u policiji, ne potvrđujući da je žena ubijena jer još uvijek ‘ne isključuju mogućnost pada’.

Podsjetimo, Radmilu M. je policija mrtvu u kući pronašla u subotu oko 19.30 sati nakon dojave obitelji. Žena se, naime, nije javljala na telefon nakon povratka iz šetnje. Policija je, nakon što je naišla na zaključana vrata pozvala vatrogasce koji su provalili u kuću. Žena je ležala u lokvi krvi na podu. piše