Ubojstvo ili samoubojstvo

633

U kući nedaleko od Požege sin pronašao mrtvu majku (73). Pregledom tijela utvrđeno je kako na njemu ima nekoliko ubodnih rana, odnosno porezotina.

Jutros oko 10,30 sati u Šeovcima nedaleko od Požege u obiteljskoj kući pronađena je mrtva 75-godišnja Ljubica Franjić. Tijelo starice našao je sin, inače građevinski poduzetnik, koji stanuje u drugoj kući ali u istom dvorištu. Pozvao je hitnu pomoć, a pregledom tijela utvrđeno je kako na njemu ima nekoliko ubodnih rana, odnosno porezotina.

– Naredio sam obdukciju koja će se obaviti sutra i tek tada će se moći pouzdano reći je li riječ o ubojstvu ili možda samoubojstvu – kazao je istražni sudac Berislav Devčić.

Nekolicina mještana Šeovice s kojima smo razgovarali o tragediji u svom selu nisu znali ništa. Prijepodne je, kažu, padala kiša pa nisu izlazili iz kuća. Moglo se ipak čuti kako je nesretna starica živjela sa suprugom te da je među njima povremeno bilo nesporazuma. Navodno su ponekad znali i malo više popiti. Suprug ubijene starice odveden je u policijsku postaju na razgovor. piše