Diskretan luksuz i mir

934

Hotel Villa CITTAR, Sv. Anton 4, Novigrad, Istra (Tel 052 / 758 780)

hotenocimage001Pobjeći nekamo u tišinu, na mjesto u kojem ćete imati diskreciju i mir, udobnost i dašak luksuza, negdje gdje možete uživati časteći nepca biranom i domaćom hranom a da pritom nije daleko, da vam ne trešti glazba i da umjesto cike s bazena tišinu remete tek cvrčci i da, jasno, nije pretjerano skupo… more

Iako zvuči nemoguće, ovakvih mjesta ima, i to na samo dva-tri sata vožnje od Zagreba, a riječ je o malim obiteljskim hotelima u Istri. Kako među čak dvadesetak hotela izabrati, pa pođimo od:

Obiteljskog Hotela Cittar koji se nalazi u samom centru grada, a u neposrednoj blizini je gradska plaža i moderna marina. Raspolaže s četrnaest soba koje su opremljene visokim hotelskim standardima.Gostima su na raspolaganju dva tenis terena i plaža sa suncobranima i ležaljkama koji su nedaleko od hotela.

Sobe su klimatizirane (individualno upravljanje) , opremljene sa francuskim ležajem, mini barom, sefom, LCD SAT TV-om, telefonom, priključkom za Internet, velikim komfornim kupatilom sa tuš kadom i fenom.