Tragedija kod Rijeke

684

dimŽena (82) se u kući ugušila zbog dima? Kći i suprug su ženu obilazili tri puta dnevno, a pretpostavlja se da je starica rano jutros upalila šibicu kako bi vidjela koliko je sati te popila lijek. U tijeku je istraga.

 požaru obiteljske kuće na Podhumu kod Rijeke, do kojeg je došlo u ranim jutarnjim satima u srijedu, smrtno je stradala M.B. (82). Od potresene kćeri K.P. doznajemo kako je nesretna žena zbog problema s bedrenom kosti teško hodala te svakodnevno pila lijekove.

– Svaki dan suprug i ja obilazili smo je tri puta dnevno. Jutros smo stigli u deset do osam i već na ulaznim vratima osjetili miris dima. U kuhinji smo našli mrtvo tijelo mame kako leži na krevetu. Pretpostavlja se da je rano ujutro upalila šibicu kako bi vidjela koliko je sati i popila lijek. Šibica je pala na tepih koji je počeo tinjati i stvarati dim. Nije buknula vatra, ali se stvorio gusti dim u kojem se ugušila – s tugom prepričava kći nesretnice. Nakon obavljenog očevida policija će utvrditi točne okolnosti i uzrok nesreće. piše