Iznenađenje u koverti

691

kupiokucuNajljepši božićni poklon.Mladić otplatio roditeljima kuću i ganuo ljude širom svijeta. Mladić, koji se na društvenim mrežama predstavlja kao Joe Trombone, odlučio je na poseban način iznenaditi svoje roditelje za Božić, što mu je i pošlo za rukom.

Naime, mladić je uspio otplatiti njihovu hipoteku na kuću, a to im je priopćio na originalakkn način. Dok je sa svojim roditeljima sjedio na trosjedu, majci je ispružio kuvertu. Kada je pročitala što piše u njoj, počela je plakati. Malo zatim su suze potekle i na licu njegovog oca. Na kraju su se sve troje sretno zagrlili.

Ovu priču je na Redditu objavio njegov prijatelj, a ona je ubrzo postala hit dana te je izazvala i gomilu komentara. Uz to je objavljen i video na Youtubeu koji je izazvao emotivne reakcije kod brojnih korisnika. Kako si ti prekrasan sin i ljudsko biće. Stvarno si me dirnuo u srce. Hvala ti – napisao je korisnik Segan-ES.- Ovo je predivno. Nadam se da će tvoji roditelji živjeti dugo i uživati u svom daru – poručio je korisnik Tae Jo. piše