Aplikacija PawsLikeMe…..

718

aplikaciAplikacija PawsLikeMe koristi algoritam kako bi spojila ljude s idealnim psima. Aplikacija koristi sličan algoritam poput Tindera i OKCupida te spaja ljude i pse. Aplikacija PawsLikeMe, kako tvrde njezini kreatori, pomaže svima onima koji žele udomiti psa. Naime, aplikacija uspoređuje karakteristike budućeg vlasnika s karakteristikama pasa za udomljavanje te spaja one koji se najviše karakterno slažu.

Riječ je o besplatnoj aplikaciji u kojoj vlasnik ispuni kratki upitnik o svom životnom stilu i osobnosti, a onda aplikacija traži raspoložive pse za udomljavanje koji se nalaze u nekom užem radijusu.

Energični mališan ili miran veliki pas

Upitnikom se određuje hoće li se budućem vlasniku sugerirati udomljavanje nekog energičnog mališana ili možda nekog koji je dosta neovisan o svom vlasniku.

Naravno, ovo nije prva aplikacija koja spaja ljude sa psima za udomljavanje, ali je pristupačnija i jednostavnija za korisnike te pronalazi pse koji se nalaze u blizini. PawsLikeMe zapravo koristi sličan algoritam kao stranice za spajanje ljudi s ljudima poput Tindera i OkCupida te na temelju zajedničkih osobina sugerira s kim bi se najbolje slagali. piše