Make up

968

makeup5 jednostavnih make up trikova koji vas čine mlađima. Za instantno mladolikiji izgled. Kada smo imale 15 godina sve što smo željele je izgledati starije, ali sada je situacija potpuno drugačija i sve bi dale da bez odlaska pod nož izgledamo barem malo mlađe. 

Doznajte naše male make up trikove uz koje ćete odmah izgledati mlađe.

Naravno da je uvijek moguće otići na neki tretman pomlađivanja ili estetsku operaciju, ali bojite li se invazivnih tretmana ili jednostavno nemate vremena ili novaca, mi vam donosimo pet super trikova koji će vas pomladiti najmanje pet godina za samo nekoliko minuta. Nemojte misliti da vam prodajemo maglu, ovo su trikovi koje su otkrili make up artisti i u njih se kunu. 

makeup1

Lagano s puderom

Prevelika količina šminke može izazvati kontraefekt i umjesto da vam prikrije nedostatke i pomladi vas,može vas dodatno postarati.  Ako imate tamne krugove oko očiju ili neke druge tamne mrljice na licu, dovoljna je kapljica dobrog korektora da to prikrijete. Nikako nemojte korektorom prekrivati veliku površinu jer ćete samo sve zacementirati. Nije vam cilj da se ta nepravilnost uopće ne vidi nego da se prikrije i da kroz korektor izbija vaša koža. Koža vam mora izgledati zdravo i hidratizirano i tada će automatski dobiti mladolik i svjež izgled.

Osvijetlite lice

Tonirane kreme koje sadrže svjetlucave čestice najbolji su izbor ako želite mladolik izgled. Za razliku od pudera u kamenu i prahu koji ulazi u borice i kožu čini da izgleda starijom, tonirane kreme sa sjajnim česticama stvaraju dojam blistavog i svježeg tena i automatski vas pomlađuju. Za besprijekoran ten, toniranu kremu nanosite vlažnom spužvicom ili četkicom i to u malim količinama. Ako želite zamatirati lice, uzmite malo pudera u prahu i stavite ga samo na T zonu kako bi vam ostatak lica ostao sjajan. 

makeup2

 

Otvorite oči

Uvijač za trepavice, sjajno sjenilo i maskara moraju biti vaši najbolji prijatelji ako želite izgledati mlađe. Znamo da s godinama gravitacija čini svoje i kapci nam se spuštaju pa ako želimo mladolik izgled moramo otvoriti oči pomoću make upa. Uvijte trepavice i na njih nanesite najtamniju maskaru koju možete pronaći jer će vam tako bjeloočnice izgledati bjelije. Nakon maskare, na trepavice nanesite malo sjajnog sjenila kako bi ih dodatno naglasili. Otvorene oči s tamnim trepavicama, sigurno će vas pomladiti odmah, čak i ako preskočite sav preostali make up.

Utoplite lice

Nude ruž i mat bronzer izgledaju beživotno na svakoj koži pa umjesto toga utoplite lice bojama. Na usne nanesite neutralnu ružičastu nijansu, a na obraze možete istu takvu nijansu ili nešto tamniju. Tako ćete instantno pomladiti svoje lice jer ćete mu dati tople nijanse koje će vašem licu dati živost.

makeup3

Uokvirite usnice

Vaša prirodna boja usana i linija oko njih nažalost blijede s godinama pa vaše usnice mogu izgledati blijedo i beživotno, a samim time će vam i postarati cijelo lice. Pronađite olovku za usnice pola nijanse tamniju od vaše prirodne nijanse i opcrtajte usne. Tako ćete dobiti oblik usana, ali i blagu boju te će vam ruž dulje trajati, a istovremeno će vam cijelo lice dobiti življi i mladolikiji izgled. piše