Šokantna snimka

720

Video: Monstruoznost kakva se ne pamtI Policajci problijedili kada su vidjeli staricu (92) zaključanu u kavezu. 

Policija reagirala tek kada je snimka dospjela na internet. Šokantna snimka 92-godišnje starice iz kineske provincije Guangxi, koju su vlastiti sin i snaha zatočili u prljavi kavez i natjerali je da tamo živi godinama, pojavila se na internetu i natjerala lokalnu vlast da intervenira i pošalje ženu u bolnicu.

Kako je stara i iznemogla žena koja se sada oporavlja u bolnici ispričala, sin i snaha držali su je u kavezu godinama i nisu joj davali dovoljno hrane ni odjeće.

Kineski mediji objavili su uvjete u kojima je ova prabaka držana – prostorija je bila u vrlo lošem stanju što se tiče osvjetljenja i sanitarija, a u kavezu nije bilo ni kreveta. Spavala je na komadu drveta i imala je poplun da ju grije u kavezu koji je bio konstantno zaključan.

Slučaj je prijavljen lokalnoj policiji koja je odmah pokrenula istragu i posjetila ženu. Pronašli su ženu kako leži u kavezu manjem od 10 četvornih metara. Paru su odmah naredili da oslobode staricu, smjeste je u dnevnu sobu i okupaju je, a u međuvremenu su joj policajci donijeli odjeću.

Na mjesto su poslani i zdravstveni radnici koji su provjerili njezino zdravlje, a zatim je prevezli u bolnicu na daljnje pretrage. Policija čeka da se malo oporavi prije nego li ju ispita detalje o traumi koju je proživjela.

Sin i snaha ispitani su u policijskoj postaji, a policija je izvijestila kako uopće ne slušaju i kako se ponašaju kako treba. piše