Brat i sestra se bore za život, policija moli očevice za pomoć

45

nesreca dom rataNesretni mladić (18) i njegova četiri godine starija sestra šetali su nogostupom kad ih je pokupio Fiat Uno koji je nakon sudara s BMW-om odbačen s ceste na nogostup.

Splitska policija pozvala je očevice prometne nesreće u ulici Domovinskog rata u nedjelju oko 13 sati u kojoj su teško ozlijeđeni brat i sestra.

Nesretni mladić (18) i njegova četiri godine starija sestra šetali su nogostupom kad ih je pokupio Fiat Uno koji je nakon sudara s BMW-om odbačen s ceste na nogostup.

nesreca dom rata1

Neslužbeno doznajemo kako je 71-godišnji vozač Fiat Una vozio srednjom trakom u ulici Domovinskog rata. U jednom trenutku pokušao se prestrojiti u krajnju lijevu traku, kad je u njega udario BMW kojeg je vozio 34-godišnjak. 

Po svemu sudeći BMW je vozio luđački brzo. Naime, nakon što je udario u zadnji lijevi kraj Fiata, odbacio ga je iz krajnje lijeve preko srednje i krajnje desne trake na nogostup po kojem je Uno još klizio dvadesetak metara. 

nesreca dom rata2

Oba vozača kriminalistički su obrađeni, ali je policija svejedno pozvala očevice kako bi do u tančine rekonstruirali nesreću. 
Kako doznajemo, moguće je da će oba vozača biti kazneno prijavljena zbog takozvane podijeljene odgovornosti.

Nesretni brat i sestra operirani su u splitskoj bolnici, ali su i dalje u teškom stanju. piše