Još jedan “pitbull” u Madridu: Manchester United i PSG izvisili!

748

fabinhoAtletico Madrid preduhitrio je Manchester United i PSG te je u svega 24 sata dogovorio transfer Fabinha.

Još jedan važan igrač iz Monacove šampionske momčadi na pragu je odlaska. Španjolski AS prenosi da je Atletico Madrid iznenadio Manchester United i PSG te u manje od 24 sata dogovorio transfer Fabinha, pod uvjetima koji Monacu vjerojatno najviše odgovaraju.

Atleticova ponuda od 45 milijuna eura prihvaćena je, a Monacu se u cijeloj situaciji najviše svidjela činjenica da Fabinho ne mora odmah napustiti Kneževinu, s obzirom da je Atletico još pod suspenzijom FIFA-e što se transfera tiče. Fabinho će Monaco napustiti u siječnju, što je za francuskog prvaka sasvim dovoljno vremena da pronađe adekvatnu zamjenu za vrlo važnog igrača veznog reda.

Podsjetimo, Fabinho je bio standardni dio lanjske momčadi koja je osvojila Championnat i igrala polufinale Lige prvaka. Brazilac je u 55 nastupa u svim natjecanjima postigao 12 pogodaka i upisao šest asistencija, što je vrlo dobra statistika za čovjeka koji igra na poziciji zadnjeg veznog.

Spomenimo i da je Fabinho 23-godišnjak, čije najbolje godine tek dolaze. Atletico je nakon zadržavanja Antoinea Griezmanna i Saula u Fabinhu dobio igrača koji će dodatno osnažiti momčad Diega Simeonea, koja je u posljednje četiri godine dva puta igrala finale Lige prvaka. piše