Nešto je trulo u Bayernu

692

baxern liverpoolNakon Milana i Intera njemačkog prvaka posramio i Liverpool. Četiri od posljednjih pet prijateljskih utakmica izgubio je Bayern Munchen.

Nakon Arsenala (1:1, nakon penala 2:3) njemački prvak pao je pod nogama Milana (0:4), nakon čega je svladao Chelsea (3:2), a onda izgubio i od Intera (0:2).

Međutim, tu nije kraj. Bavarski velikan večeras je doživio novi potop i to na Allianz Areni, gdje ga je razbio Liverpool u polufinalu Audi kupa – 0:3. 

Prvo je Sadio Mane u 7. načeo Bayern nakon asistencije Roberta Firmina, nakon čega je pojačanje iz Rome Mohamed Salah zabio glavom na drugu vratnicu za 2:0 u 34, a točku na i stavio Daniel Sturridge, kada je majstorski lobao vratara Sven Ulreich, a onda se ozlijedio te je napustio igru u 86. minuti, čime je nastavljena njegova tužna priča s ozljedama.  

U prvom polufinalu Atletico Madrid je pobijedio Napoli s 2:1. Arkadiuszu Miliku je sjajni Jan Oblak obranio penal u 34. minuti, ali su Talijani ipak poveli u 56. prekrasnim volej udarcem Josea Callejona.

Međutim, Španjolci do kraja preokrenuli te preko Fernanda Torresa u 72. i Luciana Vietta u 81. minuti stigli do pobjede, a kapetan Diego Godin u 89. dobio crveni karton zbog grubog starta nad igračem Napolija kod aut-linije. 

Za treće mjesto će sutra od 17.45 sati igrati Bayern i Napoli, dok je finale između Atletica i Liverpoola.na rasporedu od 20.30 sati  piše i video