‘Nešto posuđeno’: mladenka iznenadila baku noseći njenu vjenčanicu 55 godina poslije

758

vjencanicaMladenka je nosila istu vjenčanicu s dugim rukavima koju je njezina baka nosila na svom vjenčanju 1962. godine.

Kada se Jordyn Jensen iz Idaha udala za Dakotu Cleverlyja 23. rujna, nosila je istu vjenčanicu s dugim rukavima koju je njezina baka Penny Jensen nosila na svom vjenčanju 1962. godine.

Ono što čini ovu priču još ljepšom jest da Jordyn nije rekla svojoj baki – čiji je muž umro prije nego se ona rodila –  da planira nositi njezinu vjenčanicu do noći prije vjenčanja. Tada su Jordyn i njezina fotografkinja vjenčanja Kortney Peterson iznenadili Penny tijekom posebnog snimanja.

“Nisam htjela da prvi put vidi vjenčanicu kad ću koračati prema oltaru i da joj se tada vrate sva sjećanja”, rekla je Jordyn za Inside Edition.

“Baka nije znala da Jordyn ima njezinu vjenčanicu. Nas dvije smo izašle s probne večere i spremile sve. Tda smo rekle baki da izađe van i pokazali joj njenu staru fotografiju u vjenčanici”, rekla je Kortney za HuffPost.

Kad se Penny okrenula, vidjela je unuku u svojoj bezvremensko elegantnoj vjenčanici. “Bio je to nevjerojatno prekrasan trenutak i svi su utihnuli. Suze su krenule niz lica svih prisutnih.” 

Mladenka je rekla za Inside Edition da je baka ostala bez riječi: “Sve mi se zamračilo na sekundu jer je to bio trenutak pun emocija. Sve što sam čula jest da ona govori “vau, vao, vau”. Napokon sam joj prišla i zagrila je, a ona mi je šapnula u uhu: ‘Udala sam se za svoju srednjoškolsku ljubav u ovoj vjenčanici, a tako ćeš i ti.” 

Tijekom snimanja, savršeno čisto i vedro nebo prepustilo je mjesto pljusku, što je obitelj shvatila kao znak pokojnog djeda.

“Svi smo to shvatili kao suze s Neba. Njezin djed je preminuo prije puno godina i izgledalo je kao da je s nama i sa svojom prekrasnom ženom gleda ordyn kako nosi vjenčanicu koja je obilježila njihov veliki dan”, izjavila je fotografkinja za HuffPost.   piše