“Naša putovanja, vaši snovi”

1410

buGalerija SKC Vas poziva na otvorenje izložbe “Naša putovanja, vaši snovi” autorskog dua Natalije Stefanović i Brune Nedoklan.

Otvorenje je u subotu 24. ožujka 2018. u 20h u prostorima Galerije SKC, u Palachu. Izložbu je moguće pogledati radnim danom do 30. 3. 2018. od 17 do 20 sati.

Izložbom “Naša putovanja, vaši snovi”, Galerija SKC otvara programski ciklus pod nazivom “Bunt”. Kroz ovaj ciklus izložbi i događanja želi se ukazati na razne umjetničke i kulturne prakse koje problematiziraju odnose moći, politički kontekst u kojem živimo, pružajući nam tako alternativna i kreativna rješenja u kreiranju drugačijeg društva. Galerija postaje društvenim prostorom u kojem se kroz izložbe, predavanja i diskusije promišljaju i identificiraju problematike tekućeg vremena.

Na svojim širokopojasnim putovanjima autorice – Natalija Stefanović i Bruna Nedoklan “ulaze u interakciju s velikim povijesnim personama i uvijek prisutnim malim čovjekom”, miješajući posao i zadovoljstvo, dobročinstvo i dekadenciju, politiku i prijateljstvo, one svoja svakidašnja iskustva zapisuju i slažu u jedan posve nesvakidašnji putopis. admin