Crna kronika

1931

nocaKarlovački kraj zavijen u crno. Čak šest nasilnih smrti u tjedan dana. Traga se za nestalim 83-godišnjaka. Na širem području Primišlja kod Slunja u tijeku je potraga za 83-godišnjim starcem koje je nestao u petak oko 18 sati, obitelj je policija javila da je otišao od kuće u nepoznatom pravcu i od tada mu se gubi svaki trag.

Osim obitelji, mještana i policije, za njim tragaju i pripadnici HGSS-a. Ovo je posljednja u nizu crnih vijesti s karlovačkog područja u samo nekoliko dana. Čak šest osoba preminulo je u tom periodu nasilnom smrću.

Sve je krenulo prometnom nesrećom u Slapnu kod Ozlja, muškarac koji je tamo ozlijeđen preminuo je u srijedu u zagrebačkoj bolnici, u Bogovolji je u jezerce sletio bivši slunjski gradonačelnik Mile Skukan, pronađen je nakon dva dana, a utvrđeno je da mu je pozlilo prije slijetanja.

Nedaleko mjesta te tragedije, na području Rakovice u stravičnom sudaru dva tegljača poginula su dvojica mukaraca. U Bogovolji na području Cetingrada u dvorištu obiteljske kuće krava je ozlijedila 82-godišnju gazdaricu koja je na mjestu preminula. Nakon četverodnevne potrage u petak je u rijeci Kupi pronađena mrtva Marija Mihalić (62). piše