Dragi članovi

455

Dragi naši članovi i budući članovi,

Udruga Viva Sanus Vas ovim putem obavještava o aktivnostima koje smo pripremili za Vas. Iz samog naziva udruge(Viva- život, Sanus-zdravlje) vidljive su naše vizije, a to su: promicanje, razvitak, unapređenje i revitalizacija kvalitete življenja.

Kroz naše programe ulazite u svijet edukacije uzgoja zdrave hrane i same degustacije proizvoda u sklopu naših radionica i seminara, a samim time Vam pružamo mogućnost narudžbe proizvoda u okrilje vlastitog doma. Kroz radionice i seminare educirati ćemo Vas o važnosti zdrave prehrane u svrhu poboljšanja zdravlja (smanjenje kolesterola, šećera u krvi, visokog krvnog tlaka te regulacija potkožnog masnog tkiva).

Članovima udruge nudimo mogućnost opuštanja u tretmanima eteričnim uljima (masaža) kao i educiranje o izradi vlastitih pripravaka od ekološki uzgojenih aromatičnih biljaka za njegu lica i tijela. Uz našu organsku kozmetiku za lice i tijelo žene će ispeglati lice od bora, spriječiti starenje kože, pomladiti izgled, eliminirati celulita te smanjiti obujam struka.

Da bi doživljaj bio potpun putovat ćemo na jednodnevne izlete prema Vašim sugestijama, a član s najorginalnijim prijedlogom biti će nagrađen besplatnim izletom.

https://www.facebook.com/vivasanus?ref=hl