Drama u Dubrovniku

380

DRAMA U DUBROVNIKU Sin u obiteljskoj kući pucao na roditelje, u teškom su stanju, bore se za život

U obiteljskoj kući u dubrovačkom naselju Šipčine u srijedu je kasno navečer iz vatrenog oružja 37- godišnjak pucao u 68-godišnjaka i 67-godišnjakinju i teško ih ozlijedio, javila je u četvrtak policija, a neslužbeno se doznaje da je riječ o roditeljima 37-godišnjaka.

Ozlijeđeni su na liječenju u dubrovačkoj bolnici, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ističu da je 37-godišnjak uhićen ubrzo nakon pucnjave, koja se dogodila oko 23 sata. Po pisanju lokalnih medija, skrivao se u drugom objektu.

Pod kriminalističkom je obradom u prostorijama policije, a tereti ga se za teško ubojstvo u pokušaju.

Ravnatelj dubrovačke bolnice Marijo Bekić za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako su dvije starije osobe teško ozlijeđene i nalaze se u Intenzivnoj jedinici. Žena je zadobila teške ozljede glave, a muškarac ustrijelne rane kralježnice i torakalnog dijela.

Dubrovački vjesnik javlja kako su upucani supružnici vlasnici turističke agencije.

Policija je nakon pucnjave okupirala veliki dio Gruža u potrazi za počiniteljem i provjeravala kafiće tijekom potrage, javlja Dubrovački dnevnik.

U Facebook grupi ‘Radarska kontrola Dubrovnik i okolica’ članovi su pisali kako su policajci bili i na Dupcu te provjeravali svako vozilo, kao i na Nuncijati i u Komolcu.

Dubrovački vjesnik

 

Dubrovački vjesnik

 

Dubrovački vjesnik

 

Dubrovački vjesnik

Dubrovački vjesnik