Dukat traži više od 70 radnika diljem Hrvatske

542

Sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kn te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja.

Sezonska radna mjesta otvorena su u najvećim odjelima Dukata – u logistici, proizvodnji i prodaji, a traže se i vozači u domaćem i međunarodnom prometu. Kandidatima za sezonske poslove Dukat nudi zapošljavanje u razdoblju od travnja do rujna, ali i tijekom kraćeg razdoblja, ovisno o preferencijama zaposlenika.

Nadalje, s ciljem zadržavanja najkvalitetnijeg kadra koji želi nastaviti raditi u kompaniji i nakon uspješno odrađene sezone, Dukat nudi mogućnost stalnog zapošljavanja, status stalnog sezonca ili pak prednost pri zapošljavanju za sljedeću sezonu.

U Dukatu posebnu pažnju pridaju uvođenju u posao sezonskih zaposlenika kroz razrađen sustav edukacija te uz pomoć i podršku internih trenera. Nadalje, ostvarenje ciljeva, motiviranost i angažiranost sezonskih zaposlenika redovno se prati, evaluira i nagrađuje. Tako primjerice sezonskim skladišnim radnicima u Zagrebu i u Splitu Dukat osigurava redovne mjesečne stimulacije u iznosu do 2.000 kn te nagradu u visini jedne mjesečne neto plaće po završetku sezonskog zaposlenja.

Zainteresirani kandidati prijavu za sezonske poslove u Dukatu mogu odraditi brzo i jednostavno na www.sezonaudukatu.hr

Piše