Karlovac zavijen u crno: Utopio se bivši nogometaš Dinama

451

zeljko janjaninŽeljko je igrao u Karlovcu, Dinamu, Zagrebu, Napretku iz Kruševca, Rijeci i klubovima iz Austrije, a nogometni znalci opisivali su ga kao profinjenog veznog igrača. Nakon karijere, posvetio se onoj trenerskoj.

Muškarac star 63 godine utopio se u bazenu u toplicama Lešće. Riječ je o nekadašnjem poznatom karlovačkom nogometašu i bivšem članu Dinama Željku Janjaninu, piše Radio Mrežnica.

Nesreća se dogodila u petak oko 19:40 sati kada je nesretni Janjanin ušao u bazen koji je bio pred zatvaranjem. Odjednom mu je pozlilo i samo je potonuo, ispričali su svjedoci. 

Da nešto nije u redu shvatila je djevojčica koja je upozorila majku da se nešto događa s čovjekom u bazenu. Majka, inače iz Viškova, po zanimanju je medicinska sestra i brzo je pružila pomoć, no nesretnom Janjaninu nije bilo spasa.

Željko je stariji brat poznatijeg Rajka Janjanina s kojim je činio poznati Dinamov tandem koje je, baš kao i braću Cvetković otkrio Branko Čavlović Čavlek.

Željko je igrao u Karlovcu, Dinamu, Zagrebu, Napretku iz Kruševca, Rijeci i klubovima iz Austrije, a nogometni znalci opisivali su ga kao profinjenog veznog igrača. Nakon karijere nogometaša, posvetio se onoj trenerskoj. piše