Ljubavne muke

473

ljubavnemukeRaskomadao joj srce. Umirovljenica platila 26-godišnjaku da se uda za nju i gadno požalila. Patricia iz Velike Britanije ima 64 godine, a 26-godišnjeg Mondhera upoznala je putem interneta. Nimalo je nije smetala ogromna razlika u godinama pa je odlučila otputovati u Tunis do svoje velike internetske ljubavi.

Tamo je započela strastvenu romansu s mladićem. ‘Tražila sam ljubav i nekoga s kim ću provesti ostatak života’, priznaje Patricia za emisiju Holiday Love Rats koja se bavi slučajevima poput njezinog. Naime, riječ je o mladićima koji zavode starije žene putem interneta kako bi dobili vizu, a kada doputuju u Veliku Britaniju nestanu glavom bez obzira. ‘Kada me prvi put kontaktirao bio je vrlo sladak i nakon samo tri tjedna razgovora rekao mi je da me voli te me pozvao da dođem kod njega u Tunis.’
Mondher je uvjerio Patriciju da mogu biti zajedno unatoč jazu u godinama i lokaciji. ‘Uvjerio me da su godine samo broj i da je bitno samo to da se volimo. Stvarno sam se dobro osjećala uz njega’, objašnjava Patricia.
Unatoč osteoartritisu, šest mjeseci kasnije sjela je na zrakoplov i zaputila se svojem tuniškom princu. ‘Dočekao me na aerodromu i bila je to ljubav na prvi pogled. Bila sam tamo svega pet dana kada me zaprosio, a ja sam pristala’.
Patricia i Mondher vjenčali su se 2012., a ona priznaje da se osjećala poput princeze. No, ovaj se ljubavni san rasplinuo čim se vratili u Veliku Britaniju.
Svađao bi se s njom po kući, zamjerao joj što priča na telefon s kćeri, a kada mu je odbila platiti 2.000 funti za produženje vize, rekao je da seli k prijatelju u drugi grad. No, Mondher ipak inzistira na tome da se brak raspao sam od sebe i da se jednostavno nisu slagali te da je nije oženio samo iz financijske koristi.

Daily Mail/Magazin.hr piše