Mabel je sretnica! Za svoj 101. rođendan dobila tortu i – Bilića

228

mabelBaka Mabel omiljena je kod svih Hammersa i ona domaće utakmice kluba pohodi od svoje 19. godine života. Dakle, 82 godine života provodi uz klub, a tako je odgojila i sina Grahama.

Radije bih da moj West Ham pobijedi i osvoji tri boda nego da dobijem dopis od kraljice Elizabete – izjava je bake Mabel Arnold (101), velike navijačice West Hama našeg trenera Slavena Bilića.

Mabel je napunila 101. u godinu, a za rođendan je dobila posebno dekoriranu tortu i baš Slavena Bilića. Bivši hrvatski izbornik osobno joj je uručio tortu kako bi upriličio slavlje.

mabel1

Naime, baka Mabel omiljena je kod svih Hammersa i ona domaće utakmice kluba pohodi od svoje 19. godine života. Dakle, 82 godine života provodi uz klub pa je u tom duhu odgojila i sina Grahama koji je također veliki fan ‘čekićara’.

Mabel je pohodila blizu 2000 utakmica West Hama u svom životu, a na prvu je išla na nagovor dečka koji joj je kasnije postao muž.

mabel2

Za stoti rođendan dobila je niz poklona, između kojih i dres s brojem 100 kojeg joj je dodijelio golman Adrian na bivšem stadionu kluba, Upton Parku. piše

mabel3