Najstarija aktivistica pred saborom…

433

NAJSTARIJA ZAGREBAČKA AKTIVISTICA PRED SABOROM OŠTRO NAPALA STEVU CULEJA ‘Borili ste se vi svi za svoju guz**u smrdljivu’

Višnja Škreblin slovi za najstariju aktivisticu u Gradu Zagrebu koju će mnogi često vidjeti na prosvjedima protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Gospođa Škreblin sudjelovala je i na prosvjedu zagrebačke oporbe koja je tražila izglasavanje Zakona o obnovi Zagreba prije raspuštanja Sabora, što se na kraju nije dogodilo.

Škreblin se, naime, ispred Sabora razračunala sa HDZ-ovim zastupnikom Stevom Culejem. Kada ga je krenula verbalno napadati, Culej ju je pitao s kojom je brigadom došla pred Sabor.

– Pazite kak’ se razgovarate. Vi ste u Saboru da se cijeloj građanskoj kliki obratite i zaj******* svih tih godina. Sramite se vi i HDZ. Uništili ste mi budućnost moje djece i unuka. Sramite se – poručila mu je Gospođa Škreblin.

Kazala mu je da se lijepo nakloni i zahvali joj što je rekla istinu.

– Ja se klanjam samo pred ovim ovdje – kazao je Culej gledajući u nebo.

– Da vjerujete u Boga ne bi uništili ovako prekrasnu zemlju – odgovorila mu je Škreblin.

Culej se potom okrenuo novinarima i rekao “kaj ste je dopeljali, daj dopeljajte neku kvalitetnu”.

– Nemojte vi meni govoriti  je l’ sam ja kvalitetna, ja sam tu da sudim o vama, da li ste vi kvalitetni. A niste, vi ste dno dna.

Ja gospodine idem na svoju farmu, a vi idite na svoju. Moja farma je tu u Gradu Zagrebu a di je vaša? Zato se vama živo fućka za ovaj Zagreb. Sramite se. I vi ste se borili za ovu zemlju? Borili ste se vi svi za svoju guzicu smrdljivu – poručila je Škreblin Culeju.

– Šteta što nisi muško… pa što ne mora više čuvati svoj fini obraz – kazao je Culej okrenut prema novinarima.

Škreblin mu je na kraju poručila da joj ne govori iza leđa te da joj u lice kaže što ima jer je on ipak ratnik. Piše