Ne jedete prokulicu?

401

prokulicaIstraživanja pokazuju da biljke iz obitelji krstašica, jedu li se redovito, imaju zaštitna svojstva. Mnoge međunarodne organizacije preporučuju svakodnevno konzumiranje krstašica. Izotiocijanati, porijeklom iz krstašica, s izoflavonima, terpenima i kalkonima, imaju sposobnost smanjenja negativnih učinaka mnogih kemijskih tvari koje se nalaze u našem organizmu i u okolišu, neutralizirajući i odstranjujući nepoželjne molekule.

Željeli smo stvoriti najpotpuniji i tehnološki najnapredniji proizvod na tržištu, koji bi sadržavao najzdravija svojstva krstašica. Da bismo postigli taj cilj najprije smo proučili gotovo dva desetljeća istraživanja, koja su povezivala krstašice i smanjenje zdravstvenih rizika, nakon čega smo izdvojili ključne zaštitne hranjive tvari. Dakle, u formuliranju naše ekskluzivne mješavine Cruciferous Plus, upotrijebili smo sve prirodne namirnice kao izvor ovih važnih fitonutrijenata porijeklom iz raznih biljaka iz obitelji krstašica, kako bismo osigurali dopunjavanje širokog spektra: brokulu, zeleni kupus, rotkvicu, crnu i smeđu gorušicu i potočarku.
Dok je svakodnevno konzumiranje prokulica, kupusa ili brokula lakše reći nego učiniti, unošenje zaštitnih fitonutrijenata koji su vam potrebni, danas je lakše nego ikad. U samo jednoj tableti GNLD-ov Cruciferous Plus pruža idealno sredstvo za popunjenje rupa u vašoj prehrani i za unošenje jedinstvenih fitonutrijenata.

Za rarudžbu kliknite ovdje