Nema šanse da se ne zapazi

164

stolovivrtOvi jednostavni detalji podarit će vašem vrtu predivne boje. Vrtovi su sami po sebi prepuni boja. Čak i ako u njemu nemate posađeno ništa osim drveća i trave, vrt će i dalje biti preplavljen svježinom i bojama.

Naravno cvijeće je glavni izvor boja u vašem vrtu, a s raznim vrstama cvijeća možete slagati beskrajne kombinacije. No, isto tako postoje i drugi načini kojima ćete osvježiti svoj vrt i zašareniti ga. Evo nekih:
vrtovist3Stari drveni roštilj, lako možete pretvoriti u ljupku posudu za cvijeće s gornje strane i malo spremište za zemlju i vrtni alat s donje strane. stolvrt2Sve što trebate je obojati ga. O ogradama za vrt, već smo pisali nedavno, no od viška glava ne boli. Ovo je još jedna vrlo kreativno napravljena ograda u obliku bojica.

Ovakve vrtne setove za sjedenje, rijetko ćete naći u žarkim bojama, no možete ih obojati i sami. Ovo su samo neki od primjera, a ostatak fotki pogledajte u galeriji koju smo vam pripremili, a koja će vam sigurno dati inspiraciju da ‘obojite’ svoj vrt. piše