“Nešto dobro za naše sugrađane”

209

Poštovani,

Pozivamo Vas na predstavljanje novog programa CEKATE KLUB, u nedjelju 16. veljače 2020. u 17.00 sati u predvorju Centra za kulturu Trešnjevka, Park stara Trešnjevka 1. u Zagrebu.

Ako život prihvatimo kao dar onda u tom daru trebamo i uživati. Tada naš život postaje najljepša priča ikada ispričana jer nismo samo promatrači svojih sudbina nego ih sami i krojimo. Vaš CEKATE iskrojio je za vas po mjeri jedno predivno kulturno odijelo koje ćete moći nositi prema vlastitim potrebama kroz cijelu 2020. godinu. Moći ćete čitati, slušati, učiti i najvažnije primjenjivati praktična znanja iz područja koja ćete sami birati. Postoji jedna mudra izreka koja kaže da je za uspjeh preko noći potrebno dvadeset godina, zato je vrijeme da krenemo odmah!

Naš program obuhvaća predavanja iz popularne psihologije, lijepe književnosti, glazbene večeri, odabrane kazališne predstave, gostovanja liječnika, putopisaca, kao i informatičke tečajeve.

CEKATE KLUB je tu da vaša saznanja učini iskusnijima, da vam pruži nova znanja ili da otvori neke nove puteve o kojima do sad niste razmišljali. Pridružite nam se u ovom posebnom pothvatu kako bismo dane provodili u zajedničkim druženjima i kako bi se što lakše prilagođavali životnim promjenama.

Dobro nam došli, veselimo se zajedničkom druženju!

Molimo Vas da potvrdite Vaš dolazak na broj telefona 01/3695-457 ili na e-mail marketing@cekate.hr do petka, 14. veljače 2020.