Nesvakidašnja krađa

436

masagestarSnalažljive maserke pokrale 65-godišnjakinju u njezinoj kući.

Snalažljive maserke žrtvu su pokrale tijekom tretmana masaže, u trenutku nepažnje. Neoubičajena pljačka dogodila se prije dva dana u obiteljskoj kući u Virovitici.

Dvije nepoznate ženske osobe ponudile su uslugu masaže 65-godišnjakinji iz virovitičke Osječke ulice, što je ona s oduševljenjem prihvatila i pustila ih u kuću.

Snalažljive maserke pokrale su ju tijekom tretmana masaže, u trenutku nepažnje. Jedna od njih joj je ukrala kreditnu karticu te nekoliko stotina kuna iz novčanika koji je bio u torbici, a potom su se udaljile iz kuće.

Policija moli građane za pomoć u pronalasku prevarantica. Sve informacije mogu se dojaviti PP Virovitica, na tel. 033/741 439 ili 192. Radi se o jednoj ženi starosne dobi oko 50 godina, visine 170 cm, jače tjelesne građe, koja je u utorak bila odjevena u haljinu tigrastog uzorka, a na glavi je nosila slamnati šešir. Druga žena je starosne dobi otprilike 25 godina, jače tjelesne građe, tamnije puti i crne kose, a bila je odjevena u plave traperice i majicu kratkih rukava ružičaste boje. piše