Obiteljski dom PETEK

1076

kucadObiteljski dom Petek otvoren je 2013. godine za smještaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba starije životne dobi. Smješten je na brežuljku u mjestu Vadina u općini Luka, u prirodnom okruženju svega dvadesetak minuta vožnje od Zagreba osobnim automobilom. Pogledajte web strnicu doma: 

http://obiteljskidompetek.com/

 

Objekt je veličine 340 m2 te raspolaže smještajnim kapacitetom od 14 kreveta smještenim u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sukladno tome, dom nudi 24-ero satnu medicinsku skrb za svakog pojedinog korisnika. Uz standardnu njegu koje pruža kvalificirano medicinsko osoblje, štićenici imaju liječničku skrb po potrebi. terasa

Sobe za smještaj štićenika su novouređene, prostrane i pune svjetla. Opremljene su bolesničkim posteljama sa podignutim uzglavljem te medicinskim krevetima s antidekubitalnim madracima, garderobnim i noćnim ormarićima, TV uređajima, kupaonicama te balkonom. U prizemlju se nalazi dnevni boravak sa bibliotekom iz kojeg se izlazi na terasu gdje se za lijepog vremena korisnici mogu družiti. Uz kuću je okućnica sa zasađenim voćkama, cvijećem, vrtom i klupicama kako bi naši korisnici na što ljepši način proveli treću životnu dob.

sobaKontakt telefon:  Vesna Petek: 091 521 7585 

                        Jelena Petek: 091 534 5977

Usluge obiteljskog doma za starije i nemoćne osobe PETEK

  – Skrb o pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama

  – Skrb o neurološki bolesnim osobama

  – Skrb o psihički bolesnim osobama (na upit)

        pregrada     kupaon

jedese  jedan krev  hodnik   nastolucvjetak   bolkreveti