Ova žena ima 93 godine

658

    Pogledajte što izvodi s tijelom!

U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda! Ta vitalna starica, može i u svojoj odmakloj dobi čitavo tijelo držati samo na dlanovima, kao što je vidljivo na fotografiji. Jogu je počela vježbati s navršenih osam godina, gledajući dječake na plaži kako izvode vježbe. Tada je živjela u gradu Pondicherryju, francuskoj koloniji, koja se nalazi u bengalskom zaljevu, prenosi Huffington Post. “Kao dijete sam … U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom
rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema
Guinnessovoj knjizi rekorda!U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom
rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema
Guinnessovoj knjizi rekorda!U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom
rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema
Guinnessovoj knjizi reko

U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda! Ta vitalna starica, može i u svojoj odmakloj dobi čitavo tijelo držati samo na dlanovima, kao što je vidljivo na fotografiji. Jogu je počela vježbati s navršenih osam godina, gledajući dječake na plaži kako izvode vježbe. Tada je živjela u gradu Pondicherryju, francuskoj koloniji, koja se nalazi u bengalskom zaljevu, prenosi Huffington Post. “Kao dijete sam …U dobi od 93 godine Tao Porchon-Lynch proglašena je svjetskom rekorderkom u jogi. Naime, ona je najstarija predavačica joge u svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda!
Ta vitalna starica, može i u svojoj odmakloj dobi čitavo tijelo držati samo na dlanovima, kao što je vidljivo na fotografiji. Jogu je počela vježbati s navršenih osam godina, gledajući dječake na plaži kako izvode vježbe. Tada je živjela u gradu Pondicherryju, francuskoj koloniji, koja se nalazi u bengalskom zaljevu, prenosi Huffington Post. “Kao dijete sam žudjela za tjelesnom aktivnosti i htjela sam izvoditi nevjerojatne stvari koje su oni izvodili svojim tijelima”, rekla je Lynch. Predavati je jogu počela s 48 godina, nakon karijere u showbizu. Danas ima još uvijek 400 učenika na institutu joge Westchester u SAD-u, koji je osnovan 1982. godine.
piše Video