Oženio tetu (91), a sada traži mirovinu: Žestoko sam je volio

89

ozenio tetuMauricio Ossola (25) iz Argentine je rekao prateti da mora prekinuti studij prava jer nema novaca. Ona mu je rekla da će se pobrinuti da završi studij. Onda ju je zaprosio.

Mauricio Ossola (25) iz Argentine je oženio svoju pratetu Yolandu (91) kako bi, kada ona umre, mogao dobivati njezinu mirovinu.

Mauricio se nakon što su mu se rastali roditelji prije osam godina preselio u grad Salta kako bi živio s Yolandom. Mauricio, njegova majka, njegov brat i njihova baka dijelili su dom s Yolandom i dobro su se slagali. Yolanda je pristala da se uda za Mauricija kako bi on dobivao njezinu mirovinu.

Mauricio joj je rekao da mora prekinuti studij prava zbog financijskih poteškoća, a ona mu je rekla da će učiniti sve kako bi diplomirao. Mauricio je rekao novinarima da je zaprosio pratetu i da je ona pristala. Vjenčali su se u veljači 2015. godine u “diskretnoj civilnoj ceremoniji”. 

– Kada su mi se roditelji rastali rekao sam Yolandi da ću prestati studirati jer nemam novaca. Ona mi je rekla da će mi pomoći jer sam se ja za nju uvijek brinuo. Vodio sam ju kod liječnika i pomagao joj s njezinim problemima – kaže Mauricio.

Dvije godine nakon bizarnog vjenčanja Yolanda je umrla od sepse i Mauricio je tražio pravo na njezinu mirovinu. No stvari nisu ište tako lako jer su susjedi socijalnim radnicima rekli da ne znaju ništa o braku Mauricija i njegove pratete. Ossola tvrdi da je sve legalno i da će, ako treba ići na vrhovni sud.

– Pored naše kuće je izgrađen novi blok i tamo ne poznajem nikoga niti itko poznaje nas. Što oni znaju o našem braku – kaže mladi udovac. 

– Volio sam Yolandu na najčišći način i bol zbog toga što sam ju izgubio će ostati do kraja mojeg života. Kada sam tražio mirovinu, predao sam sve potrebne dokumente i ispunio sve zahtjeve. Yolanda je imala više od 90 godina, no bila je savršeno lucidna – rekao je Mauricio.  piše i video