Perez je bio ljutit

120

Drama u Španjolskoj zbog odgođene utakmice: Real prijeti istupanjem iz lige. Fiorentino Perez je uvjeren kako odgoda utakmice nije dio urote protiv Reala, iako će kraljevski klub igrati dvije utakmice više od Barcelonu. On smatra kako vodstvo španjolske lige nije u stanju riješiti problem.

Realov predsjednik Fiorentino Perez bio je vrlo ljutit nakon što je odgođena prvenstvena utakmica sa Celtom u subotu navečer, da je zaprijetio istupanjem iz španjolske lige. Prvi čovjek Reala razmišlja o pokretanju europske Superlige!

Napusti li Real ligu, u Španjolskom nogometnom savezu nastala bi velika kriza. Naravno, problem bi imali i Uefa. Kraljevski klub bi za europsku Superligu imao podršku velikih talijanskih klubova, dok bi engleske momčadi radije podržale promjene u Ligi prvaka.

Alaves je također nezadovoljan zbog odgode utakmice jer u srijedu igraju uzvrat u polufinalu Kupa kralja protiv Celte, nakon samo tri dana odmora i pobjede nad Gijonom.

Real će prvu od dvije odgođene utakmice igrati 22. veljače protiv Valencije na Mestalli. Utakmica je bila odgođena zbog Realovih obaveza na Svjetskom klupskom prvenstvu. piše