Pokušaj ubojstva kraj Karlovca

103

pokusaj ubojstva kaTeške i po život opasne ozljede u ponedjeljak navečer nožem je 64-godišnjak u Vojniću nanio 48-godišnjaku s kojim se prije toga posvađao na ulici, a policija ga je uhitila pod sumnjom u pokušaj ubojstva.

Karlovačka policija u utorak je priopćila kako su se njih dvojica posvađali na ulici ispred zgrade, a oko 21,40 sati 64-godišnjak je hladnim oružjem teško ozlijedio 48-godišnjaka, kojemu je život spašen hitnom kirurškom intervencijom u karlovačkoj Općoj bolnici, gdje je prevezen nakon ranjavanja.

Zamjenik ravnatelja Opće bolnice Karlovac Vladimir Bauer izjavio je kako je pacijent dovezen u bolnicu s višestrukim ubodnim ranama nanesenim nožem, a nakon hitne kirurške intervencije sve su rane sanirane, stanje je stabilno i on je izvan životne opasnosti. Tijekom dana će iz odjela intenzivne medicine biti prebačen na oporavak u bolničku sobu.

Očevidom, kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice, i kriminalističkim istraživanjem utvrđuju se okolnosti koje su dovele do ovog pokušaja ubojstva, kažu u policiji.  piše