Primjer da godine nisu prepreka

140

irmaOvo je Irma, ima 93 godine i ovih je dana otputovala u Keniju gdje će volontirati u jednom afričkom sirotištu. Irma ima 93 godine i ovih je dana otputovala u Keniju gdje će volontirati u jednom afričkom sirotištu. Otkrila je na to na svom Facebooku jedna od njezinih unuka Elisa Colotro i učinila svoju baku zvijezdom u Italiji.

Na fotografijama koje je objavila njezina unuka vidi se kako se Irma oslanja o štap dok drugom rukom sama vuče crveni kovčeg, a uz fotografije je unuka napisala: “Evo moje bakice Irme, mladice od 93 godine koja je jučer navečer otputovala u Keniju, u turističko selo gdje će biti mažena i pažena, ali u sirotištu. Pogledajte je… Može li je itko zaustaviti”, napisala je unuka te izazvala oduševljenje korisnika društvenih mreža koji su oduševljeni Irmom te su ističu kao primjer osobe koja zna da život treba proživjeti, a ne preživjeti. U manje od dva dana, poruka je podijeljena više od 7000 puta te je prikupila na tisuće oduševljenih komentara.

Irma je sa 26 godina izgubila supruga, a i umrlo joj je jedno od troje djece te je svoj cijeli život posvetila pomažući drugim ljudima. piše