Proslavio odlazak u mirovinu…

142

plesepenZamjenik šerifa iz okruga El Paso proslavio odlazak u mirovinu genijalnim plesom u dizalu. Video u kojem Tony Scherb pleše objavljen je na Facebook stranici šerifova ureda. Nakon 29 godina službe zamjenik šerifa Tony Scherb odlučio je proslaviti svoj odlazak u mirovinu plesom u dizalu, prenosi Time. Video u kojem Scherb pleše objavljen je na Facebook stranici šerifova ureda okruga El Paso, a od tada je postao viralan i pregledan je gotovo 4 i pol milijuna puta.

Scherb je ušao u dizalo na poslu i počeo plesati na pjesmu Watch Me (Whip/Nae Nae) američkog repera Silenta. Nakon što je njegova kolegica ušla u dizalo, Scherb je nastavio plesati, a ona mu se odlučila pridružiti. U jednom trenutku u dizalo je ušao njihov šef nakon čega su se oboje umirili.

Zaplesali i kolege

Nakon što je šef izašao iz dizala, Scherb je ponovno počeo plesati i natjerao svoje kolege koji su bili u dizalu da mu se pridruže. “Tony je tijekom svih ovih godina bio vrijedan član šerifovog ureda i bio je osobni prijatelj mnogima od nas. Nedostajat će nam i želimo mu sve najbolje”, navodi se u objavi na Facebooku. piše