Raj na zemlji

358

splitDalmacija svjetska destinacija broj 1 koju morate posjetiti u 2013. godini! U suradnji s magazinom “The Peak Selections Gourmet and Travel Singapur”, Quintessentially Lifestyle donosi osam top-destinacija koje treba posjetiti u 2013. godini.

 

U konkurenciji velikih svjetskih i nezaobilaznih destinacija, poput Rio de Janeira, Adelaida, Barcelone, Firence, Jaisalmera & Jodhpura, Kyota i Kopenhagena, Dalmacija je zauzela prvo mjesto.Inače, Quintessentially Lifestyle se u 12 godina svoga poslovanja profilirao kao vodeća globalna lifestyle grupacija, te najveći svjetski privatni klub s jedinstvenom međunarodnom concierge službom u više od 60 gradova svijeta, te uslugama dostupnim 24 sata na dan i 365 dana u godini. 

Ipak, najveće zasluge za ovako veliki uspjeh Dalmacije ima Quintessentially Lifestyle Adriatic (obuhvaća Sloveniju, Hrvatsku, Crnu Goru, BiH, Makedoniju, Srbiju i Albaniju), novi član ove velike svjetske obitelji sa sjedištem u Zagrebu. Kroz prisutnost Quintessentiallyja ova regija postaje zanimljiva tisućama njihovih članova diljem svijeta koji ovaj brend povezuju s izvrsnošću i kao jamstvo za vrhunsku i personaliziranu uslugu.

Gost će dobiti sve što poželi

Stručnjaci Quintessentially Lifestylea znaju da na zemaljskoj kugli postoje brojne destinacije za opuštanje, pustolovinu i istraživanje. No, također su svjesni i ograničenosti vremenom u današnjem svijetu. Zato su i ponudili osam destinacija koje sejednostavno ne smiju zaobići u 2013. godini, a značenje tako snažne promocije Dalmacije je utoliko veće što su vodič i preporuke rađeni za cjelokupno tržište Azije. 

Uz to će biti dostavljeni i svim potencijalnim i postojećim članovima Quintessentiallyja kao i najelitnijiim slojevima društva u tom dijelu svijeta. A ako preporuka dolazi od Quintessentially Lifestylea, koji je već godinama službeni on-site concierge partner svih najvećih svjetskih i međunarodnih događanja, poput filmskog festivala u Cannesu, Olimpijskih igara, Formule 1, Wimbledona, te ostalih sportskih, modnih, filmskih i glazbenih događanja, onda je sasvim jasno koliko to znači. Quintessentially Lifestyle Adriatic bio je i službeni partner festivala Julian Rachlin & prijatelji, kao i ovogodišnjega skijaškog spektakla Vip Snow Queen Trophy 2013. 

Dalmacija je lako dostupna iz većine europskih gradova, tvrde u Quintessentially Lifestyleu, ali to nije jedini razlog što je sve više ljudi posjećuje. Gosti počinju otkrivati glamur i povijesnu autentičnost Lijepe naše, koja nije podlegla pretjeranoj komercijalizaciji masovnog turizma.

– Ovo područje nudi nevjerojatno kulturno, arhitektonsko i povijesno blago koje čeka da tek bude otkriveno, kao i više od 1244 otoka koji još uvijek nisu istraženi. Hrvatska će 2013. postati punopravna članica Europske unije, što je ujedno i dokaz da su naši hoteli, restorani, barovi i usluge na razini onih najboljih na Starom kontinentu. 

Izvanredan odnos s najboljim hotelima, restoranima, klubovima, spa centrima, cvjećarima, pružateljima life coaching usluga, ugostiteljima, majstorima, dadiljama i dizajnerima diljem svijeta jamči najvišu moguću kvalitetu usluge s potpunom diskrecijom. Tako je i u Dalmaciji, najbitnije od svega je što naši članovi mogu dobiti sve što požele, a pritom štede i vrijeme i novac – kaže Katarina Larisa Ham, predsjednica Uprave Quintessentially Lifestyle Adriatica. piše