Stravičan slučaj

136

jamawSin monstrum ubio oca i majku, njihova tijela bacio u septičku jamu, a onda slavio uz glazbu! Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje u Srbiji uhićen je zbog sumnje da je ubio oca Milana (71) i majku Slavenku (63), a zatim njihova tijela bacio u septičku jamu u dvorištu obiteljske kuće, javlja Blic.

Sin ih je ubio udarcima letvom u dvorištu kuće. Pretpostavlja se da je zločin počinjen prije najmanje tjedan dana, te da su ubijeni u jutarnjim satima jer su pronađeni u pidžamama. Susjedi navode da su nesretne supružnike zadnji put vidjeli 14. rujna, a da se iz obiteljske kuće čula jedino Draganova glazba. Inače, sin je pod izgovorom da ne zna gdje su mu roditelji prije dva dana prijavio nestanak policiji.

Dragan je već godinama prijetio roditeljima da će ih ubiti i kad sam zadnji put vidjela Slavenku požalila mi se “On će nas ubiti” – kazala je susjeda.Oca je prošle godine gađao nožem, ali je promašio.

 Dragan je prije mjesec dana u kuću doveo nevjenčanu suprugu, protiv čega su bili njegovi roditelji. Susjedi tvrde da je to mogući razlog stravičnog ubojstva. piše