Svađali se oko garaže: Susjeda izbo po trbuhu, glavi i prsima

604

obracun klanaOzljede su bile opasne po život te je muškarac (63) umro na mjestu napada. Osumnjičeni za ubojstvo i žrtva bili su susjedi u dvojnom objektu, a dulje vrijeme bili su u lošim odnosima.

Šezdesetčetverogodišnji muškarac iz mjesta Klane, kod Rijeke, osumnjičen je za ubojstvo nožem svoga 63-godišnjeg susjeda u ponedjeljak, 16. listopada, a u utorak je ispitan u Županijskom državom odvjetništvu (ŽDO) u Rijeci, priopćeno je iz ŽDO-a.

Osnovano se sumnjiči da je 64-godišnjak tijekom verbalnog i fizičkog sukoba, 63-godišnjeg susjeda više puta ubo nožem u glavu, prsa i trbuh. Te ozljede bile su opasne po život te je 63-godišnjak umro na mjestu napada.

 Prema pisanju lokalnih medija, osumnjičeni za ubojstvo i njegova žrtva bili su susjedi u dvojnom objektu, a dulje vrijeme bili su u lošim odnosima i u sporu oko garaže.  Još se istražuju točni uzroci i okolnosti ubojstva.

 Tijelo ubijenog 63-godišnjeg muškarca je pronađeno u ponedjeljak oko podneva na travnatoj površini uz kuću.  Osumnjičeni 64-godišnji muškarac je odmah priveden na policiju.  piše